samedi 13 juin 2009

Žárlivost, Jalousie, Jealousy...


Mohl by mít zástupy žen. Žen s krásnýma dlouhýma štíhlýma nohama bez jediné prasklé žilky, s malými hladkými chodidly a drobnými prstíky. S úzkými boky a vykrouženým pevným zadečkem mladých dívek, tak božsky padnoucím do jeho pevných dlaní.

Ženy se zlatavou pletí, na bedrech posetou jemnými chloupky, které vás překvapí a potěší jako měkké bílé beránky na obloze před západem slunce. S malými dolíčky v lascivně prohnutých bedrech i ve tvářích porcelánových panen.

Chtěly by ho ženy s plochými bříšky se smetanově hebkou pletí asijských žen. S prsy, které mají tmavší béžovou bradavku o něco výš než je jejich střed, a nechávají tak svým tvarem připomínat, vodní kapku z páry sražené na zrcadle po dlouhé koupeli modrookého, která jemně lne ke svému hladkému podkladu.

Vláha z nebe po celodenní námaze. Pramen svěžesti, který uhasí žízeň i touhu.

S prsy, které mezi sebou nemají v těsném výstřihu mezeru a jemně doléhají jedno k druhému, jako by se sama něžně mazlila, a vytvářejí tak tenkou tmavou pružně se vlnící rýžku. A kde i v dospělosti tkví trocha dětského konejšení a ujišťujícího objetí.

Svádějí ho houfy dívek s dlouhými pažemi, útlými od zápěstí až po konečky rovných prstů se slonovinovými nehty. Pažemi, po kterých umí pevná a zkušená ruka jemně sjet od útlých ramen dolů ke kraji nadloktí, sevřít a přitisknout; a cítit tu sladkou vůni mladé pokožky právě omyté teplou sprchou. Pružného povrchu těla, ve kterém to tepe ještě neunavenou krví.

Množství dívek, které mu dokáží zastavit dech svou dokonale labutí šíjí, když poodhalí, jak přehodí nonšalantně vlasy v před na hluboce proříznuté klíční kosti, jemné provokativně bílé labutí prachové peří.

Dívky, které rozhodí temné kadeře na polštář a vykouzlí líbezný úsměv plný malinkých perliček a do široka otevřou své jako noc hluboké a temné oči. Zamrkají a řasami rozechvějí prohřátý vzduch ložnice.

Oči, v nichž modrooký utone, ztratí kontrolu, protože drzost s jakou se mu nabízejí, je neodolatelně uhrančivá.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire