samedi 2 mai 2009

Opilí Britové souložili pod okny královského paláce

Taky kdysi byla mladá, ne?
Britská královská rodina nechce komentovat, zda panovnice Alžběta II. ví o páru, který minulou neděli souložil v parku nedaleko zámku ve Windsoru. Podle bulvárního listu The Sun v zámku byla. Policisté dva značně opilé třicátníky zatkla a nechala přes noc vystřízlivět v cele.
Zatímco japonské turisty sexuální radovánky mladých Britů prý nadchly, píše The Sun, natáčeli si je a fotili, jiné návštěvníky královského parku pobouřily a volali směrem k souložícímu páru "Hanba!"

Údajně se ale našli i tací, kteří je povzbuzovali. Scéna pod okny rezidence královské rodiny prý trvala asi dvacet minut.

Co jí říkala britská královna, která na zámku trávila čas, ale není známo. Její mluvčí se k incidentu vyjádřit nechtějí.

Bulvárnímu londýnskému deníku tedy nezbývá než spekulovat. Okna královského pokoje nabízejí výhled na jinou stranu parku, podle The Sun je tedy možné, že královna "naštěstí" nic neviděla ani neslyšela.

Notně podroušený pár, oba krátce po třicítce a údajně úctyhodní lidé s úctyhodným zaměstnáním, byl ze svého konání vytržen policisty. Noc strávil v cele, aby vystřízlivěl, a byl obviněn z přestupku proti mravopočestnosti.

"Když se probudili, nemohli věřit tomu, co udělali," citoval list blíže neupřesněný zdroj.

Windsor leží asi 30 kilometrů západně od Londýna. Hrad patří mezi největší obývané na světě.

2 commentaires:

  1. Nevím jak královna, ale já jsem rozhodně pohoršen!

    RépondreSupprimer
  2. Mě to přijde celkem vtipný, kolik štráchů se nenadělá kvůli královně... :-) Snad by se aristokratka nestyděla, ne? Prostě jenom úlet:-)

    RépondreSupprimer